Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Блискучі шпаги: українські фехтувальники – срібні призери Кубка світу

У канадському місті Ванкувер пройшла командна першість з фехтування, де наша збірна завоювала срібні нагороди Кубка світу.
В 1/16 фіналу українські шпажисти здобули розгромну перемогу...
Plugin "JW Player for Flash & HTML5 Video" is not active. Use this link to activate it.

У канадському місті Ванкувер пройшла командна першість з фехтування, де наша збірна завоювала срібні нагороди Кубка світу.

В 1/16 фіналу українські шпажисти здобули розгромну перемогу над естонською командою з рахунком 45:26, а після вибили з боротьби ізраїльтян – 45:40.

В 1/2 турнірної таблиці збірна України зустрілася зі збірною Італії – це була нелегка перемога з мінімальною перевагою – 40:39.

У боротьбі за золото Ванкувера українські шпажисти фехтували з чехами, які стали справжньою сенсацією на цьому турнірі, вигравши в попередньому турі у лідера світового рейтингу – збірної Франції – з рахунком 45:44. Протягом усієї зустрічі українці й чехи йшли на рівних і тримали в напрузі вболівальників. Все вирішилося в останньому бою між Богданом Нікішиним та Річардом Покірним, де чеський спортсмен завдав на п’ять уколів більше, ніж наш шпажист, і завершив поєдинок із загальним рахунком 35:40. Таким чином, Герей, Хворост, Нікішин і Станкевич стали срібними призерами командної першості.

Поширити:
21 Лютого, 2017