Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Гра престолів

Всесвіт Джорджа Мартіна: чого чекати від нового сезону

Американський телеканал HBO 16 липня запускає новий, сьомий сезон найпопулярнішого серіалу сучасності «Гра престолів». Фанати чекали більше року продовження історії Семи королівств та її головних персонажів.

Усі відчувають, що розв’язка цієї захоплюючої історії  вже близько, також, як і «Зима близько…». Та головне питання залишається відкритим: «Що чекає на глядачів у новому сезоні?».

Виходячи із офіційних трейлерів та висвітлених у мережі кадрів сьомого сезону, телеканал HBO дав гарні підказки фанатам, разом із муками очікування.

По-перше, Джон Сноу – зовсім і не Сноу, адже видіння його молодшого зведеного брата Брана дали зрозуміти – він один із спадкоємців Залізного трону та Таргарієн. По-друге, він зустрінеться зі своєю родичкою Даєнеріс, яка рішуче налаштована повернути колишню славу своєму роду та законне право керувати Семи королівствами.

Зима прийшла. Разом із нею те, що має відкласти на задній план міжусобні війни ведучих домів Вестеросу та допомогти їм об’єднати сили у боротьбі проти білих ходоків.

А от Матір драконів повернеться додому, у замок Драконього каменю, де колись жили її предки.  На кадрах із трейлеру видно, що Дейенеріс здирає прапори, на яких зображене полум’яне серце із оленячими рогами, символом Баратеонів.

Сьомий сезон “Гри престолів” налічуватиме сім епізодів, а фани вже дослідили кожний кадр трейлерів, аби дізнатися, про що він розповідатиме.

Поширити:
11 Липня, 2017