Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Важливе для абітурієнтів

Виші Дніпропетровщини почали прийом заяв від вступників

Прийом заяв для вступників розпочався. Українські виші вже почали приймати документи від абітурієнтів. Для цього необхідно створити власний електронний кабінет. Про це розповіли в департаменті освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації. 

Там також зазначили, що електронна форма подачі документів до вишів діє вже кілька років. Вона є зручною і для вишів, і для вступників, оскільки немає необхідності довго чекати в чергах. Для того, щоб створити електронний кабінет необхідно мати гаджет та доступ до Інтернету. В тому разі, якщо виникнуть складності, вступники можуть звернутися до приймальної комісії. Там їм допоможуть з оформленням заяви онлайн. Реєстрація вже розпочалася та триватиме до 22 серпня включно.

Зазначимо, що цього року дистанційно документи подати можуть і пільговики. Раніше вони були зобов’язані приносити заяви виключно у паперовій формі. Для того, щоб у кабінеті відобразилася відповідна пільга, абітурієнт має звернутися до державного чи комунального вишу і надати оригінали паспорта, атестата та документа. Вони підтверджують право на пільги при вступі.

 

https://www.otv.ua/KH0Pe0hSYks

Поширити:
10 Серпня, 2020