Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Українські скаути

У Дніпрі незабаром відбудеться урочисте відкриття пластового року

Скаути в Україні – хто вони? У Дніпрі відновлює роботу після затяжної карантинної паузи обласна скаутська організація Пласт. Члени місцевого осередку вирішили нагадати про себе та запросили на найближчі заходи.
Саме слово “пласт” є рівнозначним синонімом перекладу англійського слова scout, тобто розвідник. Звідси бере свій початок назва організації. Пласт виховує молодь як свідомих, відповідальних і повновартісних громадян місцевої, національної та світової спільноти, провідників суспільства. Також Пласт – це неполітична та позаконфесійна організація. Головними принципами об’єднання є виховання і навчання через працю та пізнання природи і життя у ній.
Можливість бути учасником Пласту в будь-якому віці – це особлива риса саме української організації, на відміну від зарубіжних, де учасники йдуть по досягненню 25-річчя. Тож керівниця дніпровського скаутського осередку запрошує всіх на церемонію відкриття нового пластового року 5 вересня в Сквері Прибережному, де всі бажаючі зможуть також подати заяви для вступу в організацію.

https://www.otv.ua/b2MsK6Myc2A

 

Поширити:
3 Вересня, 2020