Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Тепер на інвалідному візку

Дніпрянин після лікування не зміг більше встати на ноги

Той день змінив все. Мешканець Дніпра, побувавши у лікарні, вже не зміг стати на ноги. Все розпочалося з температури 39,5. Лікарі швидкої поставили діагноз запалення легень. На швидкій хворого відвезли до міської лікарні №9. 

Але ще тоді Валентина не знала, чим все обернеться. Через кілька днів їй зателефонували і сказали, що у її девяносто чотирьох-річного тата Covid-19. І його відправили до Міської лікарні №21. 

Після цього зв’язок з хворим обірвався. До нього не пускали. А лікарі запевняли, що все добре, мовляв,  пацієнт у реанімації і його лікують. Через те, що чоловік має проблеми з серцем, донька  привозила ліки .

Пізніше виявилося, що життєво необхідних препаратів чоловікові не давали. Та й взагалі, щоб забрати його живим з лікарні довелося попотіти. Валентина зверталася у всі інстанції та добилася зустрічі з батьком. Та коли побачила, ледь не знепритомніла. 

З лікарні при виписці ніяких документів не надали. Лише папірець, де від руки описаний стан хворого та знімок легень. Ще й до того на його тілі знайшли гематоми. Жінка зробила судмедекспертизу та подала заяву до прокуратури щодо неналежного лікування. 

У лікарнях №9 та 21, де перебував хворий, дізнатися що там відбувалося, виявилося неможливим. Спочатку телефони не відповідали. Та все ж у лікарню №21 ми дозвонилися. 

Ми звернулися до Міської Ради з проханням розібратися у цій справі. Проте там відповіли, що така інформація є лікарською таємницею. Та отримання її суперечить законодавчим вимогам. 

Жінка й надалі домагатиметься справедливості у цій справі. “Зупинятися не буду”, – запевняє Валентина. Ну а ми, в свою чергу, стежитимемо за розвитком ситуації та інформуватимемо телеглядачів у наступних випусках новин. 

 

https://www.otv.ua/H81QQwAwjWY

 

 

 

Поширити:
15 Вересня, 2020