Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Проведення етапу першості України з чирлідингу

4 квітня у прес-центрі “Громадська платформа” за адресою вулиця Європейська, 15,  відбулась прес-конференція на тему: “У Дніпрі відбудеться Чемпіонат з чирлідингу”.

 

7 квітня у торговельно-розважальному центрі “Караван ” відбудеться етап Кубку України-2019 з черлідингу. На чемпіонат приїдуть дитячі та дорослі команди з різних міст України. Судитиме змагання незалежне журі.

“Судейська колегія абсолютно незалежна. Журі з’їдуться з усіх міст України” – розповідає Ліна Курдаченко, голова управління Дніпропетровської федерації чирліденгу і танцювальних груп.  

Як зазначають організатори, молодь зацікавлена у подібних спортивних заходах. Тому їхнє  проведення є дуже важливим.

“Ми бачимо інтерес молоді до подібних заходів, тому це є дуже важливим. Виховувати любов до спорту.” – Ганна Жихарєва-Толстик, керуючий партнер маркетингового агентства “Faberge”.

Переможці зможуть представити країну на Чемпіонаті Європи з чирлідингу. Він відбудеться цьогоріч у Німеччині. Зазначимо, чирлідинг входить до топ десяти світових спортивних трендів. Це видовищний та динамічний вид спорту. Він поєднує у собі елементи шоу, танців, гімнастики, хореографії та акробатики.

1Повну версію прес-конференції дивіться за посиланням на ютуб-каналі та у випусках новин на телеканалі ОТВ

З питань проведення прес-конференцій звертайтеся по телефонам:

Булавка Галіна Іллівна 067-637-24-70,

Мітус Анна 097-905-57-59.

Або за адресою irt.channel@gmail.com

 

 

Поширити:
5 Квітня, 2019