Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Прем’єра сезону – вистава “Стриптиз” від Дніпровського академічного театру драми та комедії

21 лютого у прес-центрі “Громадська платформа” відбулась пресконференція на тему:

“Прем’єра сезону – вистава “Стриптиз” від Дніпровського академічного театру драми та комедії”

Спікери:

 

  • Сергій Мазаний – директор, художній керівник театру.
  • Олександр Голубенко – режисер-постановник, заслужений артист України.
  • Єгор Герасимов – актор театру.

 

Нові форми та експерименти під “соусом інтриги”. Саме такий подарунок підготував Дніпровський академічний театр драми та комедії. Він отримав делікатну назву – “Стриптиз”. Прем’єра на великій сцені, за мотивами однойменної п’єси Славоміра Мрожека. Творчість якого порівнюють з поглядом на людину під мікроскопом.

“Я думаю, що ми представимо абсолютно нове бачення. Не будемо говорити, яке воно буде, глядач сам прийде і побачить. Але те, що ми продовжуємо експериментувати, продовжуємо говорити про нові форми, нове бачення, це точно”, – зазначив Сергій Мазаний, директор та художній керівник театру.

За доброю традицією, “заголовком” до вистави стане перформанс у фойє театру, який занурить глядачів у відповідну атмосферу з перших кроків. Сама ж постановка перенесе нас і героїв до нереального місця. Де будуть шукатися відповіді на питання: “чому сюди потрапили?”, “як вирішити проблему і одночасно подолати домішки гумору, сарказму та життєвої філософії?”

“П’єса актуальна чим. Тим, що в ній піднімається питання, яке стосується кожної людини. Кожен день. Будь-яку людину. Я розширив пошук проблеми, вирішення цієї проблеми. Додав туди персонажів, які допомагають в цьому”, – прокоментував Олександр Голубенко, режисер-постановник та народний артист України. 


За словами наших спікерів, глядачі побачать виставу у вигляді фантастично-абсурдної історії. Це симбіоз великої кількості напрямів – починаючи від гротеску і закінчуючи трагедією. Там присутні і комедія, і драма, і психологічна драма. Актори матимуть показати свій талант у різних жанрах. 

“Працюючи в цьому жанрі, це було ще тим більше цікавіше. І тим більше незвичайно. Я вважаю, що ми з поставленим завданням з моєю колегою, актрисою Машею Мілєнковіч впоралися”, – резюмував актор Єгор Герасимов.

Покази вистави відбудуться 29 лютого і 1 березня. У театрі гарантують незабутні враження, емоції та думки.

Повну версію прес-конференції дивіться за посиланням на нашому youtube каналі та у випусках новин на телеканалі ОТВ

З питань проведення прес-конференцій звертайтесь:
м. Дніпро, вул. Європейська, 15, 3 поверх;

Булавка Галіна Іллівна: 067-637-24-70;

Мітус Анна: 097-905-57-59; Або за адресою irt.channel@gmail.com

Поширити:
21 Лютого, 2020