Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Смертоносне зіткнення

На Полтавському шосе зіткнулися два легковики

Вдарив та перевернувся. У Дніпрі зіткнулися два легкових автомобілі марок «Daewoo LANOS» та «SKODA». Таке повідомлення надійшло до служби порятунку 9 серпня, надвечір. Одразу на місце прибули рятувальники, поліцейські та швидка.

Аварія сталася на Полтавському шосе Амур-Нижньодніпровського району. За попередньою інформацією, водій “Daewoo LANOS” не впорався з керуванням, і виїхав на зустрічну смугу. У цей момент і відбулося зіткнення з автомобілем “SKODA”. Внаслідок чого “Daewoo LANOS” перевернувся на дах.

Як повідомляє місцеве видання informator.ua, у салоні “Daewoo” було чотири пасажири. Деяких викинуло з машини. Внаслідок аварії на місці від отриманих травм загинула маленька дитина. Батьки у важкому стані. 

Станом на 13:00 10 серпня у 29-річного водія черепно-мозкова травма з кровотечею, численні переломи виличної кістки, ребер та хребців, а також пошкоджена права вушна раковина. Зараз постраждалий у реанімації, у стані коми ІІ ступеня.  

У 27-річної пасажирки кома ІІІ ступеня. Самостійно дихати вона не може. Тому підключена до апаратів. Лікарі прогнозів на життя не дають. 

У салоні їхала і 25-річна дівчина. У неї закрита черепно-мозкова травма та забій головного мозку. Спостерігається тимчасова амнезія. Усіх трьох постраждалих доставили в обласну лікарню Мечникова.

Водій “SKODA” відмовився від медичної допомоги. Разом з ним їхала жінка з дитиною. Вони шпиталізовані. Що з ними – поки не відомо. Поліціянти з’ясовують усі деталі дорожньо-транспортної пригоди. 

 

https://www.otv.ua/qz1JCnvydNA

 

 

 

 

 

 

Поширити:
10 Серпня, 2020