Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Необхідна підмога

Рятувальники області знову вирушили на Луганщину

Виїхали для додаткової допомоги. 50 рятувальників Дніпропетровщини та 11 одиниць техніки в оперативному режимі направлені до Луганської області. У Станично-Луганському районі спалахнула масштабна лісова пожежа.

За інформацією Державної служби України з надзвичайних ситуацій, повідомлення про появу вогню надійшло 2 вересня. Загорілись суха трава очерет та лісова підстилка біля села Болотене на площі біля вісімдесяти гектарів. Гасіння вогню ускладнюють сильні пориви вітру.

Станом на 11:00 3 вересня з 6 осередків пожеж сухої трави та лісових насаджень, на яких проводилось гасіння, ліквідовано – 3. Поблизу Бараниківки, Геївки та в Трьохізбенському лісництві. Продовжується гасіння 3 осередків, з яких локалізовано в Станично-Луганському районі. Між селом Болотене і Станицею Луганською.

На місці працюють не тільки підрозділи Дніпропетровщини, а і фахівці з Донецької та Полтавської областей. Координацію робіт здійснює оперативна група Головного управління ДСНС України у Луганській області в тісній взаємодії з командуванням Операцій об’єднаних сил.

 

https://www.otv.ua/N-TSnIIoaVc

 

 

 

Поширити:
3 Вересня, 2020