Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Тенісний “октоберфест”

Завершальний турнір на літніх кортах

Завершальне змагання тенісистів-аматорів із різних куточків країни виявилося захоплюючим і цікавим. 11 жовтня в заміському комплексі “Lake Park” у Дніпропетровській області пройшов чоловічий парний  турнір, котрий став заключним  на літніх кортах у цьому сезоні. 

Харків, Дніпро, Кривий Ріг, Запоріжжя і Кам’янське – це міста, з яких приїхали учасники всеукраїнського турніру. Всього в турнірі взяли участь 28 пар, котрі провели завершення офіційних поєдинків на повітрі.

Учасники турніру задоволені тим, що в останні дні осені їх зібрали на такому цікавому заході і з’явилася можливість морально відпочити.

Варто зазначити, ці змагання приурочили до всесвітньовідомого свята, на якому зазвичай проводять різноманітні конкурси для дорослих та дітей. Для глядачів та учасників організували перетягування каната, стрільбу з лука та інші активності.

У підсумку Перше місце турніру  здобули Валентин Левчук і Сергій Грибков, які у фіналі перемогли Андрія Петроченка і Едгара Лук`янова на тай брейку із рахунком 21-19. Третє місце вибороли  Олександр Бельмас і Данило Євдокимов. 



https://www.otv.ua/K-afz4SduVQ

Поширити:
12 Жовтня, 2020