Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Прояви креатив

У Дніпрі відкрили конкурс на переобладнання гаражів під творчі майстерні

Для справжніх поціновувачів міста. Центр сучасної культури у Дніпрі оголосив конкурс на переобладнання 9 гаражів під творчі майстерні. Раніше їх використовували для військових автомобілів і техніки, зараз же хочуть обладнати під студії-сховища та івент-простір для представників креативних професій. Оскільки культурна організація DCCC функціонує як платформа для співпраці і обміну досвідом з художниками та експертами.

Варто зазначити, що три гаражі будуть облаштовані під фондосховище художніх робіт і техніки. Решта ж 6 — під студії для живописців. Згідно з дослідженням, стан гаражних конструкцій дозволяє використовувати дах для облаштування майданчика, на якому можна проводити культурні заходи в теплу пору року.

До того ж організатори проекту збираються сконструювати кілька публічних просторів — галереї, медіа-зони, сучасну бібліотеку, майстерні та кафе. Крім того, облаштувати приміщення так, щоб в них  можна було проводити лекції, вистави, концерти, кінопокази, дискусії, форуми та інші заходи. 

Варто зазначити, що до конкурсу запрошуються архітектори, урбаністи, художники, дизайнери та інші охочі без вікових обмежень.

Поширити:
3 Лютого, 2021