Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Місія — не замерзнути

Де в Дніпропетровській області працюють пункти обігріву?

В теплі та безпеці. На Дніпропетровщину повернулися люті морози, які супроводжуються сильним поривчастим вітром. У зв’язку з цим варто згадати про стаціонарні пункти обігріву, перелік яких є на сайті Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Туди можуть звернутися місцеві жителі та перечекати негоду.

Наразі в області відкрито 299 таких пунктів. Там вам запропонують гарячий чай, аптечку, солодощі, а також теплу одежу. Самі пункти невеличкі, а через карантинні обмеження в них приймають не більше 5-10 чоловік. Особливо це актуально для тих, хто залишився без житла.

У Дніпрі пункт обігріву розташований в Міському центрі соціальної допомоги за адресою вулиця Лоцманська, 22А. В Кам’янському наявні 9 пунктів, також 8 пунктів обігріву ви знайдете в Васильківському районі, 16 – в Криворізькому, 8 – в Криничанському, 23 – в Магдалинівському та 4 – в місті Новомосковськ. 

Нагадаємо, що під час ожеледиці та хурделиці варто самостійно подбати про себе: не вживати алкогольні напої, одягати шапку, шарф та рукавиці, вибрати зручне та тепле взуття і одяг,  постійно рухатися. 

Поширити:
8 Лютого, 2021