Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Всього лише 9 хвилин

Відбулася третя позачергова сесія ДМР Дніпровського району Дніпропетровської області VIII скликання

Опрацювали все блоками та за 9 хвилин. У Дніпрі відбулася третя позачергова сесія Дніпровської міської ради Дніпровського району Дніпропетровської області 8 скликання. 

Серед важливих пунктів порядку денного було затвердження нової структури виконавчих органів Дніпровської міської ради. Це – другий етап оптимізації. Число працівників скоротили на 655 штатних одиниць, що становить 25% від загальної кількості. Тож нині їх – 2 141. За цим же документом об’єднали адміністрації Індустріального та Самарського районів у Лівобережну адміністрацію Дніпровської міської ради. А замість Центрального та Чечелівського районів діятиме Центральна адміністрація міської ради.

Окрім того, деякі комунальні підприємства ліквідували та реорганізували. Припинили свою діяльність такі КП, як «Земград», «Патріот» і методичний центр при департаменті гуманітарної політики. «Дніпротранскомплекс», «Дніпродорсервіс», «Міські причали» приєднали до КП «Міськавтопарк». 

У новій структурі міської ради функціонуватимуть підрозділи: департамент по роботі з доходами місцевого бюджету, департамент капітального будівництва та управління з питань самоорганізації населення. Їх створили без збільшення робочих кадрів. 

Також на позачерговому засіданні затвердили кандидатури на посаду заступників міського голови Дніпра, з питань діяльності виконавчих органів щодо правоохоронної діяльності, діяльності виконавчих органів та з питань діяльності виконавчих органів щодо цифрової трансформації. Та не всі з цим були згодні.

На цьому оптимізація не закінчується. У подальшому її програму розширюватимуть. Також планують дати лад будинкам культури, бібліотеками та спортивним школам.  

 

Поширити:
10 Лютого, 2021