Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Через тиждень

На Дніпропетровщині розпочнеться вакцинація від Covid-19

Вже зовсім скоро. Мешканці Дніпропетровщини матимуть змогу отримати щеплення від ковід-19. Перший етап розпочнеться вже за тиждень. Фахівці розробили спеціальну Дорожню карту вакцинації за якою триватиме профілактика коронавірусу. На першому етапі щеплення отримають працівники госпітальних баз та медичні працівники екстреної допомоги. 

Вся необхідна інформація поступово з’являтиметься на інформаційному порталі. Наразі, Міністерство охорони здоров’я готу’ його до запуску. Там потрібно буде зареєструватися. Але фахівці запевняють, не варто поспішати. Адже завчасна авторизація аж ніяк не допоможе прискорити процес щеплення. На початку треба відвідати сімейного лікаря. Саме він вирішує, імунізація буде необхідна. 

Нагадаємо, Україна має підтвердження на отримання 22 мільйонів доз вакцин проти ковід-19. Використовуватимуть вакцину британської якості. У МОЗ України повідомили, вона зареєстрована і визнана світом. Адже розроблена з урахуванням медичних стандартів і вже пройшла перевірку – етап “до” та ще три клінічного випробування.

Поширити:
11 Лютого, 2021