Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Триває боротьба за олімпійські ліцензії

Золоті і бронзові нагороди на Кубку України з греко-римської боротьби

У  Черкасах провели  Кубок України з греко-римської боротьби серед чоловіків, присвячений 150-річчю з дня народження славетного українського борця Івана Піддубного. Турнір  зібрав 17 команд з усієї України і став головним змаганням для відбору до складу національної збірної країни і для визначення головних претендентів на олімпійські ліцензії у різних вагових категоріях. У загальнокомандному заліку перемогу здобула  збірна Київської області, на другому місці  – Харківська область, замикає трійку лідерів  збірна команда Дніпропетровщини.

Золоту медаль вперше серед дорослих здобув призер Чемпіонату Світу серед молоді Дмитро Васецький (вагова категорія 77 кг). Він у фіналі здолав опір свого суперника Ясафа Зейналова. Для дніпровця це вдалий виступ і гарний шанс на майбутнє.

Також у ваговій категорії 77 кг Володимир Яковлєв  посів третє місце і завоював бронзову нагороду. Він не задоволений результатом і вважає що зробив декілька  помилок.

Сергій Омелін (вагова категорія 87 кг) теж зміг вибороти бронзу, як і  Владислав Вороний, котрий розраховував на медаль найвищого ґатунку у ваговій  категорії 130 кг, але прикрі помилки не дозволили йому це зробити. У підсумку бронза і третє місце.

Усі дніпровські спортсмени зараз готуються до зборів головної команди країни. Наші борці греко-римського стилю впевнені у своїх силах і бажають максимально використати шанси на отримання олімпійської ліцензії.

Поширити:
17 Лютого, 2021