Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Наймасовіші старти у Метеорі

Чемпіонат Дніпра-2021 з плавання для юних спортсменів

В  Палаці водних видів спорту «Метеор» пройшов Зимовий чемпіонат Дніпра-2021  з плавання.  Міські змагання стали наймасовішими за останні кілька років. В цьогоріч в них взяли  участь 873 спортсмена, з яких 466  – вихованці школи плавання «Метеор».

В чемпіонаті Дніпра  взяли  участь спортсмени 5 вікових категорій – від 2002  до 2014 років народження, а також спортсмени категорії «Мастерс». Це колишні професійні плавці, які змагалися  поза конкурсом. У  турнірі виступали і досвідчені плавці  і дебютанти. Для дебютантів головне безпека, бо це їх перші змагання у житті.

Були  юні спортсмени та  спортсменки, котрі   отримали ліцензії на Юніорський Чемпіонат Європи, спортсмени клубу “Dnepr Masters” і ДЮСШ, приватних спортивних шкіл та клубів обласного центру. Спеціалісти вважають, що це важливий об’єднувальний крок для популяризації, насамперед, масового плавання.

Старти у “Метеорі” кожного дня  проходили  у два етапи, і були розбиті на вікові групи.  Згідно з  віковими групами проходило і  нагородження в індивідуальних видах програми і в естафетному плаванні. Окрім медалей та грамот юні спортсмени отримали різноманітні призи та подарунки від спонсорів та партнерів змагань. 

 

 

 

 

Поширити:
19 Березня, 2021