Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Незабутні враження

Подорож на авто: як підготуватися?

Літо добігає кінця, а попит на відпустку зростає саме в серпні. Та все більше відпочиваючих надають перевагу подорожі на автомобілі. Адже можна не тільки покупатися в морі, а ще — відвідати якомога більше цікавих місць. При цьому отримати купу вражень та позитивних емоцій. 

Як же підготувати маршрут подорожі?

Відповідально підійдіть до планування туру та не поспішайте. Та перш, ніж відвідати заплановану місцевість, почитайте відгуки автомобільних мандрівників та оновіть дорожні карти. Збираючись у подорож припускайте середню швидкість руху близько сімдесяти кілометрів на годину. Та виходячи з цього, розрахуйте місця для ночівель та харчування. 

Також слід приділити увагу транспортному засобу та ретельно підготувати його для подолання великої  відстані. Адже ваш відпочинок ніщо не повинно зіпсувати. Усуньте завчасно навіть найменші неполадки. Оскільки автосервіс може бути далеко від місця вашої дислокації, та й сам ремонт влетить в копієчку.

Тож проведіть діагностику двигуна, всіх систем і механізмів. Та обов’язково візьміть з собою компресор для підкачки коліс, домкрат, буксирний трос, аптечку, знак аварійної зупинки і запасне колесо.

Бажано також взяти ліхтар, набір запасних запобіжників і лампочок, гайкові ключі.

Поширити:
4 Серпня, 2021