Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Кількість зростає

Хворих на коронавірус стає більше

На Дніпропетровщині кількість хворих на коронавірус зросла на 13%. В облдержадміністрації повідомили про те, що насувається хвиля  нового штаму коронавірусу “Дельта”. І потрібно дотримуватися усіх епідемічних норм, щоб уникнути зараження. 

Так, у п’яти регіонах України динаміка рівня госпіталізації вже перевищує встановлені урядом показники для “зеленої зони” епідемічної небезпеки. Про це повідомили у Міністерстві охорони здоров’я. У Донецькій області показники динаміки госпіталізацій склав майже 60% при нормі не більше 50%. А ось Закарпатська область три дні вже знаходиться поза межами норми. Показник становив 87%, 103%, 93,5 %. 

У Рівненській області динаміка госпіталізацій три дні поспіль коливається від 61% до 150%. Найвищий відсоток має Тернопільська область. Там – 173. 

Пацієнтів госпіталізують з ускладненнями ковід-19 і у Хмельницькій області. Там перевищується норма не набагато. Вона становить – 51%. Нагадаємо, що наразі усі регіони України перебувають у “зеленій” зоні карантину. Але якщо ситуація погіршуватиметься, то регіони з найбільшими показниками госпіталізації переведуть до нової карантинної зони з певними обмеженнями. 

Поширити:
5 Серпня, 2021