Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Пропусти, врятуй життя

У Дніпрі пройшла акція “Пропусти швидку”

Кожного дня ми можемо спостерігати як вулицями Дніпра їздять «швидкі». Лікарі за добу рятують численну кількість хворих. Але не завжди вдається вчасно встигнути на допомогу. Бо водії не вважають за потрібне пропускати на дорогах карету «швидкої». Через, що фатальні випадки серед населення зросли в рази. Тому, у Дніпрі провели акцію «Пропусти швидку» у супроводі екіпажу поліції, щоб ще раз нагадати кермувальникам про важливість поведінки на дорозі. 

Старший інспектор відділу безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції, капітан поліції Євген Черновол говорить, потрібно обов’язково дотримуватися усіх правил дорожнього руху. Бо за їх невиконання можливе покарання.

Та штраф залежить від багатьох факторів. Перший – як водій себе поводитиме. Чи захоче він пропустити машину медичної допомоги? Чи зробивши порушення, зникне з місця злочину. І тільки тоді патрульна поліція винесе, так би мовити, свій вердикт.

Під час проведення акції “Пропусти швидку” патрульної поліцією було виявлено кілька правопорушень. У першому випадку – винесення попередження. В іншому вже довелося складати адміністративний протокол. Бо водій нехтував правилами дорожнього руху і допустив грубе порушення. 

Поширити:
6 Серпня, 2021