Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Якісне джерело електроенергії

На Дніпропетровщині реконструюють електричні лінії

На Дніпропетровщині до кінця року оновлюватимуть електричні лінії. Протяжність запланованих робіт – понад 249 кілометрів. Перш за все, зміни торкнуться ліній середнього та низького рівня напруги. Ті, які подають електроенергію у будинки людей, а також підприємства та організації.  Завдяки реконструкції, мешканці регіону отримуватимуть надійне та сучасне джерело електроживлення. Про це повідомили у ДТЕК Дніпровські електромережі. 

Наразі, вже повністю реконструйовано 55 кілометрів ліній електропередач. Крім цього, 24 трансформаторні та розподільчі пункти.  Під час робіт, фахівці повністю замінюють електричний дріт. Якщо це кабельна лінія, то під землею встановлюють новий та сучасний кабель, замість демонтованого зношеного. Він матиме покращені характеристики ізоляції та пропускної спроможності. 

Якщо ж реконструкція повітряної лінії, то монтують нові безпечні самоутримні ізольовані проводи. Та у разі необхідності замінюють електричні опори. 

По закінченню, фахівці повністю відновлять благоустрій територій, на яких проводилися відповідні роботи – демонтаж дорожнього покриття та розкриття газонів.

Поширити:
9 Серпня, 2021