Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Жити у комфортних умовах

Що потрібно мешканцям Дніпропетровщини для підключення газу

Ні для кого не секрет, що під’єднання будинку до газової мережі – складний технологічний процес. Який залежить від правильних робіт з будівництва зовнішніх та внутрішніх спеціальних мереж. Газове опалення має свої плюси. Зокрема, не потрібно переживати, що закінчаться дрова чи вугілля. Блакитне паливо постачається через труби безперебійно, в режимі 24/7. Тому, щоб користуватися газом, потрібно написати заяву персональному менеджеру до клієнтського простору постачальника газу. Фахівець контролюватиме усі етапи підключення і, навіть, допоможе підібрати газове обладнання.

Головне, що має значення – відстань до газопроводу та потужність споживання.  Підключення включає два етапи: будівництва зовнішніх та внутрішніх мереж газопостачання. Зовнішні мережі – це відрізок труби від газопроводу, до якого приєднується споживач, до лічильника домогосподарства. Внутрішні мережі йдуть від лічильника до газових приладів. 

Також важливо, щоб потужність обладнання відповідала усім потребам споживання газу. Якщо потужність виявиться малою – немає сенсу ставити потужне обладнання і навпаки. Фахівці радять купувати обладнання від провідних виробників, експлуатаційний термін якого становить не менше 10 років. 

 

 

Поширити:
12 Серпня, 2021