Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Дисципліна та порядок

У Юр’ївській ОТГ відкрили нову поліцейську станцію

Юр’ївська ОТГ радіє. Бо з’явилася нова поліцейська станція у селі Новов’язівське, найвіддаленішому куточку громади . На урочисте відкриття прибули  представник управління дотримання прав людини Національної поліції України Наталя Урман, начальник управління превентивної діяльності поліції Дніпропетровщини Сергій Мороз, керівництво Павлоградського районного відділу поліції, голова Юр’ївської селищної територіальної громади, інші правоохоронці та місцеві мешканці. 

Перерізали стрічку та пішли оглядати поліцейську станцію. Там є службове приміщення, де розташовується робочий кабінет поліціянта. І кімната відпочинку. У будівлі сучасний ремонт та є всі необхідні комунікації. Для того, щоб якісно надавати допомогу людям  передбачили службовий автомобіль. 

Поліцейський офіцер громади матиме певний ряд обов’язків. Серед них – робота з дітьми, які опинилися у складних життєвих ситуаціях, забезпечення безпеки на території громади. Крім цього, слідкування за порушниками на дорозі та своєчасне реагування на проблеми та потреби мешканців. Створена поліцейська станція – третя на території ОТГ. 

 

 

Поширити:
11 Жовтня, 2021