Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Розпочав роботу

В одному з театрів Дніпра стартував 104-й театральний сезон

В Дніпровському національному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка стартував 104-й театральний сезон. Відкрили його першою виставою   “Циганка Аза” п’єсою класика Михайла Старицького. Участь у показі взяв весь творчий склад театру. Це драматична історія кохання українки та цигана. «Циганка Аза» у постановці заслуженої артистки України Оксани Петровської – це історія, в якій панують кохання, пристрасть, зрада і в якій зустрілись два світи: український та циганський, їхні традиції і звичаї.

Підтримали театр і у Дніпропетровській обласній раді. Адже, у такий нелегкий час, через карантинні обмеження значно менша кількість людей стала відвідувати театри. Голова Дніпропетровської обласної Микола Лукашук побажав акторам, щоб кожна вистава у цьому сезоні знайшла свого шанувальника. Ця постановка не лише сумна, а ще й повчальна. Вона розповідає, до чого може призвести зрада близької людини. 

Відкриття театрального сезону пройшло із дотриманням усіх карантинних вимог. Нагадаємо, відвідати театр глядачі можуть тільки за наявності ковід-сертифікату або негативного результату плр-тесту. До того ж, люди могли пройти експрес-тестування безпосередньо перед початком вистави. Подивитися розклад можна сайті театру.  

Поширити:
21 Жовтня, 2021