Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Останній у сезоні

Матч між ФК “Перемога” та ФК “Енергія”

У черговому матчі чемпіонату України з футболу у другій лізі групи Б дніпровська “Перемога” приймала команду “Енергія” з Нової Каховки. 

Цей матч став останнім в цьому сезоні для підопічних Сергія Воробья, головного тренера “Перемоги”,  і дуже важливим у плані розташування в турнірній таблиці перед великою перервою. Господарі дуже активно розпочали початок зустрічі, вже на десятій хвилині кращий снайпер команди Антон  Кіча відкрив рахунок у цьому матчі. 

Після перерви футболісти з Дніпра продовжили атакувати, але не реалізували декілька моментів, А гості змогли забити, на 60 хвилині відзначився Савченко. Гра стала нервовою для обох команд, але футболісти “Перемоги” довели що їх клас на даний момент сильніший і змогли двічі засмутити суперника.  На сімнадцятій хвилині відзначився  Радіон Сердюк,  а за 15 хвилин до завершення гри переможну крапку поставив Богдан Літвяк

У підсумку господарі перемогли свого суперника із рахунком 3 – 1. І таким чином зараз  Знаходяться  серед лідерів чемпіонату у другій лізі і ділять 3-є 4-е місце з клубом “Балкани”.

Продовження 2-го кола Чемпіонату України серед команд другої ліги відбудеться вже у березні 2022р.

Поширити:
3 Грудня, 2021