Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

“Знайди свою книжку”

В Україні вперше пройде Національний тиждень читання

Розвивати інтерес до книги. В Україні вперше пройде Національний тиждень читання. Триватиме він  до 19 грудня. Це загальнонаціональне свято, що дасть змогу об’єднати читачів, письменників, бібліотекарів, видавців і книгарів по всій країні. Про це повідомили в Українському Інституті книги. 

Мета тижня – залучити українців до читання, купівлі та дарування книг. А також привернути увагу до українського книговидання та літератури. Крім цього, можна зрозуміти, що мотивує українців брати в руки книгу та читати. 

У період тижня читання для бажаючих нададуть доступи до книжок безкоштовно через публічні бібліотеки. А також організатори здійснять ряд проектів з промоції читання як процесу, важливого для формування цілої життєвої стратегії. Гасло Національного тижня читання:  “Знайди свою книжку!”. 

Нагадаємо, читачі можуть  дізнатися про основні акції на сторінках їх улюблених книжок різних видавництв.  Саме там українців чекають як тематичні підбірки книг чи поради, з чого варто почати читання в різному віці, так і приємні знижки на окремі книжки.

 

Поширити:
13 Грудня, 2021