Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Рейди у період “жовтої зони”

Поліція та Держпродспоживслужба перевіряють розважальні заклади

В регіоні тривають перевірки дотримання всіх карантинних норм. В обласному центрі рейди влаштували поліція та Держпродспоживслужба. Загалом, відбулося 52 ревізії. Виявлено 10 порушень. 

Нові карантинні норми, які почали діяти у “жовтій” зоні стосуються перш за все невакцинованих людей. І часто бізнес та мешканці області не вважають за потрібне виконувати правила. Рейди проходять по всій області. І в будні, і у вихідні. Фахівці перевіряють кафе, ресторани, спортивні зали, розважальні центри, готелі, перукарні.

Порушникам карантинних норм загрожують штрафи. Від 17 до 34 тис гривень для фізичних осіб. Та від 34 до 170 тис гривень для посадовців. Крім цього, за порушення маскового режиму – від 170 до 255 гривень.

Цього тижня у Дніпропетровській області провели 921 “карантинний” рейд. Виявили 63 порушення.

Нагадаємо, правоохоронці спільно зі співробітниками Національної гвардії України та залізничниками  перевірили Центральний залізничний вокзал міста Дніпро. Там також пасажирам нагадали про необхідність дотримання карантинних обмежень, які спрямовані на недопущення поширення коронавірусної інфекції.

Поширити:
14 Грудня, 2021