Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Спробувати все

У “ЗСШ №21” батьки продегустували нове меню харчування дітей

Ні! – сосискам та консервантам. Так – продуктам натурального виробництва! У Дніпрі з наступного року зміниться харчування у дитсадках та школах . Тепер вже не буде пересоленої та недосоленої їжі. Зменшать кількість цукру. І додадуть більше овочів. Все це за за ініціативою Першої леді України Олени Зеленської, у рамках нової реформи. 

Батьки учнів середньої школи №21 мали змогу скуштувати, чим ласуватимуть їх діти. Ольга – мама першокласника. І для неї вкрай важливо знати, що дитина їсть у школі. 

Тема харчування у школі гостро стоїть серед батьків. Тому, варто розуміти плюси таких змін. І часто йдуть обговорення в онлайн-чатах. Крім цього, у 21 школі проводять різні челенджі “Здорова тарілка харчування”, “Я готую здорову їжу”. Таким чином, у закладі прищеплюють дітям звичку до здорового харчування”.

Менше смажених страв, а більше тушкованих, запечених. Водночас збільшуються і порції відповідно до трьох вікових категорій. Замість консервованих овочів дозволено, наприклад, квашені. Та більше вітамінізованих продуктів. 

У школі впевнені, що діти голодними не будуть. Краще більше вітамінів та збалансованого харчування, аніж булочки та різна шкідлива їжа. 

Поширити:
15 Грудня, 2021