Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

“Миколай про тебе не забуде”

Фабрика Святого Миколая у Дніпрі

Подарувати усмішки та тепло. Так вирішили волонтери ще 12 років тому. І відкрили Фабрику Святого Миколая. Щороку сотні діток з малозабезпечених та багатодітних сімей отримують подарунки. А все завдяки не байдужим мешканцям Дніпра, які беруть участь в акції “Миколай про тебе не забуде”. 

Волонтери працюють до пізньої ночі. Аби встигнути сформувати всі замовлення для діток. Для кожної вікової категорії свої подарунки. Починаючи від іграшок, закінчуючи книгами та спортивним приладдям. Кожен подарунок включає в себе три складові : солодощі, канцелярське приладдя та іграшку. Завдання Ольги – вчасно підготувати пакунки зі смаколиками. Формує мішечки. Та потім передає пакувальникам. І вирушає до діток. 

Пакує подарунки Наталія. Та перед цим перевіряє кожен зібраний подарунок.

Все готово. Перевіряють адресу та виїжджають помічники свято Миколая, щоб адресно привітати дітей у святкові дні. 

Приїхали до двох дівчаток-сестричок. Обидві зраділи, що Миколайчик передав подаруночки. 

Дівчатка задоволені. Менша отримала улюблену іграшку. Старша сестричка – книгу та картину для малювання. Та не обійшлося і без солодощів. Волонтери поспілкувалися з дітьми. І запросили до Фабрики святого Миколая. Також закликали уасіх мешканців Дніпра приєднатися до акції та подарувати свою часточку тепла дітям, які потребують цього. 

Поширити:
17 Грудня, 2021