Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Новорічна метушня

Як впоратися з передсвятковим стресом?

Купити подарунки, скласти новорічне меню, завершити всі справи. Зробити це все потрібно до головного свята року. І з кожним днем часу стає все менше. Адже до Нового Року залишилося зовсім трошки – всього один робочий тиждень. Через новорічну метушню голова йде обертом. Та більшість людей відчувають апатію, а іноді і депресивний настрій.   

Що робити, якщо свята приносять не лише радість, але й тривогу чи сум?

По-перше, складіть список справ, які плануєте завершити. Це допоможе вам стежити за часом і не навантажувати пам’ять додатковою інформацією. Не тисніть на себе в бажанні створити ідеальне свято. Краще зосередьтеся на традиціях, які роблять новорічні дні особливими для вас.

Для того, щоб зробити своїм друзям приємно, необов’язково витрачати купу коштів на дорогі подарунки. Натомість ви можете порадувати їх спільною прогулянкою, зустрічі за чашкою кави чи приготувати щось смачненьке. Щира увага та туроба і досі має велике значення.

Та пам’ятайте! Свята — це передусім можливість відпочити, отримати позитивні емоції від спілкування з друзями і близькИми. А один із найкращих подарунків, який можна зробити собі і їм, — потурбуватися про здоров’я. Це допоможе впоратися зі стресовими ситуаціями. 

Поширити:
23 Грудня, 2021