Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Для вчасної допомоги

В Україні розробили чат-бот “Лікуйся” для хворих на рак молочної залози

Здоров’я важливіше за все. Тому, йому варто приділяти неабияку увагу. 

Громадська організація “Афіна. Жінки проти раку” створила корисні інформаційні матеріали. Вони стануть у нагоді хворим на онкологію та їхнім рідним.  Адже рак – це друга за частотою причина смертності у світі. Найпоширенішим онкологічним захворюванням в Україні є рак молочної залози. Жінки частіше відмовляються від лікування через брак коштів. Тому, важливо підтримати їх у такий непростий час. 

Матеріали розміщені у чат-боті “Лікуйся”. Він інструментом в месенджері Telegram. Допоможе кожному, хто стикнувся з цим діагнозом. Користувач чат-боту зможе вибрати послугу, отримає покрокову інструкцію та необхідну інформацію. Там у доступній формі розповідають про безоплатне лікування за програмою медичних гарантій. 

А саме, що пацієнт має можливість пройти безоплатну діагностику та лікування онкологічних захворювань. Зокрема, комп’ютерну та магнітно-резонансну томографію, мамографію, бронхоскопію, колоноскопію, гістероскопію, цистоскопію, гастроскопію. Крім цього, променеву та хіміотерапію, ультразвукове та інші дослідження. Та отримати наявні в онкоцентрі ліки. 

До того ж пацієнт не повинен платити благодійні внески і запитати у лікаря, чи обстеження, яке йому призначили є безоплатним. Більш детальну інформацію можна віднайти у буклетах. 

Поширити:
30 Грудня, 2021