Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Нові спеціалісти

На Дніпропетровщині є вільні вакансії в ГУНП

На Дніпропетровщині чекають слідчих, дізнавачів, оперуповноважених кримінальної поліції, дільничних офіцерів поліції, інспекторів та поліцейських підрозділів реагування патрульної поліції, поліцейських з логістики та поліцейського з логістики, обліку та збереження речових доказів. 

З 4 січня Головне управління Нацполіції у Дніпропетровській області оголосило конкурс на службу в поліцію для зайняття 25 вакантних посад середнього та молодшого складу поліції по територіальних підрозділах поліції. Охочі мають відповідати загальним вимогам до кандидатів. А саме, мати громадянство України, вік від 18 років. Потрібно вільно володіти українською мовою. Мати повну загальну середню освіту. Та відсутність офіцерського військового чи спеціального звання. 

Для участі у конкурсі необхідно заповнити онлайн-анкету та підготувати пакет документів. Добір кандидатів на вакантні посади складатиметься з тестування на знання законодавчої бази, психологічного тестування особистісних характеристик, проходження кандидатами військово-лікарської комісії, перевірки рівня їх фізичної підготовленості, співбесіди з поліцейською комісією та проведення спеціальної перевірки.

Заповнити онлайн-анкету, детальніше ознайомитися з вимогами до кандидатів, умовами конкурсу, переліком документів, необхідних для участі у конкурсі, та оголошених вакансій можливо на офіційному сайті Національної поліції України.

Поширити:
5 Січня, 2022