Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Її очікують мільйони

Вихід гри “S.T.A.L.K.E.R. 2” перенесено

Українська студія GSC Game World офіційно перенесла вихід “S.T.A.L.K.E.R. 2 Серце Чорнобиля” на 8 грудня 2022 року. Спочатку реліз планувався на 28 квітня 2022 року, однак розробники вирішили перенести вихід відеоігри майже на сім із половиною місяців. 

Про це йдеться на сторінці гри у Twitter.

Розробники пояснили, що додаткові сім місяців їм потрібні для повноцінної реалізації свого бачення та доведення гри до належного стану.

«Ми переконані, що розробка має тривати стільки, скільки потрібно: особливо у випадку з таким проектом. Рішення було непростим, але ми хочемо подарувати вам гру, яка відповідатиме очікуванням», — йдеться у повідомленні.

Перша частина S.T.A.L.K.E.R. стала знаковим проєктом для українських розробників ігор. Шутер від першої особи в локаціях Чорнобильської зони відчуження розроблявся компанією протягом 7 років — у 2001-2007 роках.

Ця гра — це франшиза української GSC Game World, створена на основі повісті братів Стругацьких «Пікнік на узбіччі», фільму Андрія Тарковського «Сталкер» та реальної катастрофи на Чорнобильській АЕС. Окрім трилогії відеоігор — «Тіні Чорнобиля», «Чисте небо», «Поклик Прип’яті» — є набір літературних творів різних авторів про цей вигаданий світ.

Зазначимо, сюжетно гра “S.T.A.L.K.E.R. 2 Серце Чорнобиля” виступає продовженням попередніх частин, а щоб вивчити весь її світ, потрібно близько 100 годин. Також у грі з’являться нові види мутантів, аномалій, нове угруповання та зброя.

Поширити:
14 Січня, 2022