Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Ремонт та нове обладнання

Закінчили будівництво першої черги дніпровської лікарні №4

В середньому 150 пацієнтів  за добу. Дніпровська клінічна міська лікарня №4 працює  з оновленим приймальним відділенням. ВІдтепер  отримати консультацію лікарів, пройти необхідні обстеження та діагностику можливо на більш  сучасному рівні.

У приймальному відділенні дніпровської лікарні №4 капітально відремонтували  кабінети й коридори, замінили комунікації та облаштували сучасні системи опалення, вентиляції, кондиціонування. Оновлення медичної інфраструктури – частина програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Для роботи є новітнє обладнання. Зокрема, цифровий рентген-апарат. Він зараз працює замість старого, якому було щонайменше два десятиліття. Є ще один – пересувний, яким можна робити дослідження у реанімаційній залі або палаті.

В кабінеті ультразвукового дослідження –  обладнання експертного класу. Відтепер доступні досить  складні дослідження  серця, і судин, усіх внутрішніх органів

Відділення має власний травмпункт – з операційною та гіпсувальною кімнатами. Мешканка Дніпра Валентина Дягилева стала однією з його пацієнток. Жінка прийшла з підозрою на перелом руки. Розповіла, що впала на зупинці.

У 2021 році приймальні відділення лікарень модернізували у Дніпрі, Кривому Розі, Кам’янському, Покрові, Марганці, Новомосковську, Нікополі, Першотравенську.

Поширити:
17 Січня, 2022