Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Нагадали та засвоїли

На Дніпропетровщині рятувальники попередили про правила безпеки

Кількість пожеж останнім часом постійно збільшується. Тому, рятувальники Дніпропетровщини спілкуються з громадянами. Таким чином, попереджають про пожежі, які виникають під час опалювального сезону. Інспекторський склад Новомосковського районного управління Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області, провів інформаційно-роз’яснювальну роботу з мешканцями міста Новомосковськ на вулиці Партизанській.

Співробітники Служби порятунку нагадали про правила безпеки при експлуатації пічного опалення, бо ця тема є актуальною у зимовий період. Недотримання норм може спричинити біду.  Було наголошено про небезпеку експлуатації систем опалення, необхідні нормативні відстані від печей на твердому паливі та димарів до горючих матеріалів, експлуатацію електронагрівальних приладів, зокрема із відкритими спіралями. Та про надмірне використання електропобутових та нагрівальних приладів, що призводить до перевантаження електромережі. Внаслідок чого, загоряється система електроживлення. 

Під час спілкування батькам нагадали не залишати малечу вдома без нагляду, бо дитина може не усвідомлюючи, почати гратися з сірниками або запальничками.  І пам’ятайте про правила користування електричними обігрівачами, до того ж у нетверезому стані. Інакше недбалість може призвести до гибелі.

 

Поширити:
20 Січня, 2022