Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Демократичний ринг

Вечір боксу “Sikario Boxing Mexico” у Дніпрі

У Дніпрі провели вечір боксу під назвою “Sikario Boxing Mexico”. Його формат відрізнявся від звичайних шаблонів та турнірів. Взяти участь у змаганнях організатори запросили  боксерів різного ґатунку, від професіоналів до аматорів. У поєдинках виступали і професійні бійці з боксу та кікбоксингу, юні боксери, аматори і ветерани.

Правила турніру від історичного мексиканського формату проведення поєдинків, чотири раунди по одній хвилині, що дозволяє спортсменам тримати високий темп протягом усього бою.

Оскільки участь в турнірі взяли переважно спортсмени з Дніпра та Запоріжжя, то вийшла своєрідна матчева зустріч двох міст сусідів. Хоча були і боксери з інших міст України. А незвичний формат проведення, з яскравими героями, демократичними суддями, гумором і гарним настроєм, додав родзинки цим змаганням, котрі сподобалися і господарям і гостям.

У підсумку проведені 13 поєдинків. Переважну кількість перемог- 7, здобули боксери з Дніпра, 4 виграних зустрічі у запоріжців, одна у представника Ірпеня з Київської області. Але головне тут був не результат, а поєднання досвіду і молодості.  Можливість вийти на ринг у будь якому віці. Участь в турнірі двох відомих кікбоксерів, володарів Кубків Світу братів Миколи та Олександра Ксензових додало статусу змагань, а організатори запевнили, що у майбутньому будуть намагатися проводити турніри різноманітного формату і рівня, поступово переходячи на більш професійний щабель. 

Поширити:
1 Лютого, 2022