Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Що робити?

На вул. Мольєра нищать прибудинкову споруду

Сплять і бояться. Та по черзі вночі чергують. Мешканці будинку, що по вулиці Мольєра, 75 Амур-Нижньодніпровського району б’ють на сполох. Все через будівництво нового житлового комплексу поблизу. Працівники якого почали зазіхати на їх прибудинкову споруду. Та вдень приходять і нищать.  

На відео, яке зафільмували мешканці будинку, так би мовити, головний серед будівельників. Назвався він Антоном Гречаним. Більше мешканці не знають нічого. Ба більше, за їх відстоювання господарської споруди ще й погрожують. 

Люди у розпачі. Адже, як тепер бути? Куди йти? Адже це не просто прибудинкова споруда. Там зберігаються дрова та вугілля, завдяки яким вони опалюють свої домівки. Бо централізоване опалення їм не доступне. Через те, що будинок побудований давно і не призначений для цього. 

Кожного дня люди повинні спостерігати за своїм речами, інакше ніяк. Чоловіки переживають за жінок. Адже поки на роботі є загроза їх життю. До того ж невідомі працівники, без опізнавальних знаків не соромляться і просто розкидають знищені матеріали, де грають діти.  

На відео працівники телефонують “головному”. І закликають його самостійно розмовляти з мешканцями. Одні обіцянки і більше нічого. До того ж, показали якусь розписку, начебто, від мешканця, який дав дозвіл на руйнування. Та мешканці і в очі не бачили цього документа. А ось незрозумілих людей бачать кожного дня. 

Правди не отримали. І переживають за своє життя. Бо стали свідками, коли невідомі ходили навколо будинку і розмірковували, що краще облити все паливом і підпалити. 

Вже знесли одну стіну господарської споруди. На черзі – інші, так думають люди. 

У 2020 році міський голова Борис Філатов підписав рішення на дозвіл відведення земельної ділянки для будівництва житлового комплексу. ПЕРЕБИВКА ГОРСОВЕТ РЕШЕНИЕ Та адреса є неточною. У районі вулиці Спартака, у районі вулиці Мольєра, вулиці Мольєра у районі будинку №75. Що означає вислів  “у районі”? 

А також один з пунктів “вирішити питання прибирання прилеглої території”. Що це? Прибирання усіх об’єктів, які знаходяться знов таки “у районі”. Невідомо. Ми вирішили зв’язатися з так званим “головним” Антоном Гречаним. Він повідомив, що мешканка іншої вулиці попросила робітників. І вони зробили свою роботу. Ми звертатимемося до Дніпровської міської ради, щоб вони надали пояснення вищезазначеним питанням.

Поширити:
3 Лютого, 2022