Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Перші офіційні змагання

Чемпіонат Дніпра-2022 зі змішаних єдиноборств ММА

В обласному центрі Дніпропетровщини провели Чемпіонат міста  Дніпро 2022 року  зі змішаних єдиноборств ММА . У першому офіційному турнірі нового спортивного року  взяли участь більше 100 спортсменів з 11 клубів Дніпра. 

Чемпіонат Дніпра -2022 був проведений з урахуванням усіх карантинних норм та обмежень. На змагання не допускаються батьки та рідні, тільки тренери та спортсмени.

У підсумку, в загальнокомандному заліку перше місце 🥇 вибороли спортсмени клубу «Патріот», 2 місце 🥈 у спортивного клубу «Сварог», 3 місце 🥉 завоювали бійці спортивного клубу «Молот». В цілому керівники федерації і тренери відзначили гарний стан фізичної та технічної готовності юних спортсменів, навіть незважаючи на тривалу новорічну паузу в тренувальному та змагальному процесах

Також визначені найкращі спортсмени у номінації «Кубок за кращу техніку». Це – Костенко Георгій, Білохатнюк Микола,  Рудольф Назар, Іващев Микита, Пєнкін Валентин. Ці змагання, котрі зібрали виключно бійців  обласного центру Дніпропетровщини,  стали важливими для тренерів та спортсменів, оскільки є визначальними на наступні обласні та Всеукраїнські турніри та чемпіонати і кубки.

Поширити:
4 Лютого, 2022