Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

З комфортом та безпечно

На Дніпропетровщині ремонтують трасу Дніпро-Павлоград

Повне оновлення мостів, з’їздів, віадуків та розв’язкок. На Дніпропетровщині ремонтують трасу Дніпро-Павлоград. Нині дорожники та вся необхідна техніка працюють на всій протяжності автошляху. Вже завершено укладання вирівнюючого шару асфальтобетону. Фахівці розпочали стелити фінішне покриття.

Водії усміхаються. Адже тепер вони їздитимуть з комфортом. Бо раніше, умови були ганебні. І, навіть, тимчасові незручності їх не лякають. 

Дорога матиме 37-сантиметрове покриття. Павлоградська траса є важливою транспортною артерією на мапі Дніпропетровщини, – зазначив виконуючий обов’язки начальника Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області Олександр Коломійцев. 

Зміни на дорозі – це не тільки новий асфальт. Також приводять до ладу й 19 мостів. Замінюються деформаційні шви, відбувається укріплення, наноситься гідроізоляція. На під’їзді до Павлограда фахівці розширюють проїжджу частину. Замість двох буде 4 смуги руху в обидві сторони. .

Асфальтобетон для ремонту автошляху закупляють  у Павлограді на одному з найпотужніших заводів Європи.  Загалом, довжина Павлоградської траси 63 кілометри. 

Поширити:
11 Серпня, 2021