Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

На два маршрути

Комбінований квиток: що це та коли з'явиться?

У Дніпрі наступного року з’являться комбіновані квитки на електротранспорт. А все через те, що відновлять будівництво дороги від вулиці Кайдацький шлях до траси Київ – Луганськ – Ізварине. Протяжність ремонту становитиме 5 км. 

Роботи включають зведення естакади через проспект Свободи, шляхопровід через колію Обвідна-Сухачівка, шляхопровід через заводські під’їзні колії, промислову зону і вулицю Маяковського.  Такі зміни дозволять перенаправляти частину транзитних транспортних потоків вантажівок  Полтавського, Донецького напрямків після з’їзду з Кайдацького мосту до Криворізької траси.

Для цього потрібно підготувати будівельну ділянку та перевлаштувати трамвайні колії. Роботи відбудуться з п’ятого по дев’яте січня 2022 року. Через маршрут №19 “пл. Старомостова – ж/м Лівобережний-3” буде рухатися через пл. Новокодацьку в обидва напрямки, тобто повністю проходячи трамвайний маршрут №18. 

У зв’язку з цим збільшиться час поїздки аж на 15 хвилин та на  три з половиною кілометри. Можливо також зробити пересадку. Для цього спеціалісти працюють над створенням комбінованого квитка. 1. Трамвай №19 – пересадочний метро та 2. Метро – пересадочний трамвай №19. Комбіновані квитки дозволять пасажирам безкоштовно зробити пересадку з трамваю №19 до метрополітену або навпаки, тільки на площі Новокодацька це зупинка трамвая «ДЕВЗ» та зупинка метро «Проспект Свободи». Білети можна придбати у кондуктора трамваю та на касі в метро”.

Поширити:
21 Грудня, 2021