Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Користується попитом

Виробництво якої продукції збільшилося у регіоні?

З року в рік харчові та переробні підприємства нарощують власні потужності. При цьому виробництво рибної продукції, курятини та свинини у 2021 році збільшилося. Про це розповіла начальниця управління  агропромислового розвитку Дніпропетровської ОДА Любов Клімович.

У порівнянні з минулим роком виробництво рибної продукції зросло майже на третину. М’яса, курей та кондитерки – на шістнадцять відсотків. А свинини – на 11 відсотків. 

Окрім того, харчова продукція Дніпропетровської області має великий попит на зовнішньому ринку. Її експортують до більш, ніж вісімдесяти країн світу. Зокрема, до Польщі, Франції, Молдови, Вірменії, Киргизстану, Гонконгу та Іраку. 

Так усього за рік експорт харчової продукції збільшився майже на третину. Переважно купують птицю, молочну продукцію, яйця, олію та хлібобулочні вироби. 

Нині в області – понад 100 потужних харчових та переробних підприємств.

Поширити:
2 Грудня, 2021