Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Їхня зброя – слово! Завершився 9-й дебатний турнір «Dnipro Open-2017»

На Дніпропетровщині завершився дев’ятий традиційний дебатний турнір для школярів «Dnipro Open-2017». Учні презентували власний соціальний проект, який можна реалізувати у Дніпрі, та захищали його, відповідаючи на запитання суперників.
Plugin "JW Player for Flash & HTML5 Video" is not active. Use this link to activate it.

На Дніпропетровщині завершився дев’ятий традиційний дебатний турнір для школярів «Dnipro Open-2017». Учні презентували власний соціальний проект, який можна реалізувати у Дніпрі, та захищали його, відповідаючи на запитання суперників. У змаганні взяли участь 32 команди із різних областей України. Після триденних баталій у фіналі зустрілися команди з Бердянська та Дніпра.

Дебатний турнір Dnipro Open 2017 започаткували дев’ять років тому у Дніпрі за ініціативою місцевих вчителів та громадської організації «Нове бачення». Він проходить щороку наприкінці лютого. Підтримують дебати представники обласної влади. Школярі змагаються у двох категоріях: молодша ліга – з шостого по дев’ятий класи та старша ліга – з дев’ятого по одинадцятий. Для старших передбачено два формати: україномовний та англомовний.

Цього року кращим спікером стала Валерія Малашенко – учениця дніпровської школи №9. Вона змагалася у старшій лізі англомовного формату.

Поки учасники діляться яскравими емоціями, організатори дебатів вже готуються до наступного турніру.

 

Поширити:
1 Березня, 2017