Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Служба прес-центру «Громадська платформа»

Проведении мероприятий для СМИ!

img_8832

Шукаєте, де провести прес-конференцію? Служба прес-центру «Громадська платформа» надасть послуги з організації та проведення будь-яких заходів для ЗМІ!

«Громадська платформа» ознайомить Вас з основними правилами проведення прес-конференції, спродюссірует процес і підтримку заходу. Вибираючи співпрацю з «Громадська платформа» ви отримуєте гарантію того, що про конференції попередньо дізнаються журналісти всіх редакцій регіональних ЗМІ. Більш того:

  • Прес-центр розташований в самому центрі Дніпра, за адресою вул. Європейська, 15
  • Досвідчений і комунікабельний модератор центру допоможе вам правильно донести свої думки до аудиторії, підтримає вас уточнюючими питаннями та забезпечить порядок в процесі розмови з представниками ЗМІ.
  • Якщо Ви хочете, щоб вашу прес-конференцію або будь-яке інше подія, яка відбувається в прес-залі «ОТВ-Інфо», можна було побачити (або почути) в будь-якій точці України та світу в прямому ефірі – Вам надається така можливість за рахунок застосування технології потокового мовлення на Ютуб каналі в HD якості, а також трансляція в прайм тайм на телеканалі ОТВ.
  • Наш фотокореспондент під час прес-конференції здійснює репортажну зйомку події.
  • Зал прес-центру на 30 осіб, в приміщенні прес-центру безкоштовний доступ в Інтернет за технологією Wi-Fi.

Пакет «Бізнес» – проведення прес-конференції в прес-центрі «Громадська платформа», сюжет до 60 сек на ТРК ОТВ, online трансляція в Facebook, запрошення представників ЗМІ, фото звіт з прес-конференції, можливість розміщення банера, фото-відео матеріалів на екрані.

Пакет «Бізнес +» – проведення прес-конференції в прес-центрі «Громадська платформа», сюжет до 60 сек на ТРК ОТВ, online трансляція в Facebook,, запрошення представників ЗМІ, фото звіт з прес-конференції, можливість розміщення банера, фото- відео матеріалів на екрані, 1 тиждень анонсування прес-конференції на радіо Перець (15 сек, 5 раз в день), виставка рекламно-інформаційних матеріалів в холі.

Контактні телефони:

067-637-24-70 – дир. Галина Іллівна

Поширити:
13 Травня, 2019