Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Знання у безпеці

Отримання вищої освіти під час карантину

Здорові та освічені. Питання навчання дітей в школах зараз знаходиться під увагою величезної кількості людей. Але не варто забувати про студентів. Як саме вони будуть отримувати знання під час пандемії? Про це розповів проректор з науково-педагогічної роботи ДНУ ім. О. Гончара – Дмитро Свинаренко.

Він зазначив, що зараз розглядається 3 варіанти проведення занять. Повністю очно, повністю дистанційно, а також змішано. Третій варіант передбачає проведення лекцій та практичних занять онлайн. Але лабораторні заняття проводитимуть наживо. 

Крім того, щоб уникнути скупчення людей, планується відокремити заняття курсів за часом.

Дмитро Свинаренко стверджує, що запобіжні заходи здійснюватимуться як в стінах альма матер, так і в гуртожитках. Для всіх приміщень закупили санітайзери та термометри. Регулярно відбуватимуться прибирання, дезінфекції, провітрювання. У гуртожитках готові розмістити студентів тільки по дві людини на одну кімнату. Раніше ж було по четверо.

За словами спікера, проведення занять залежить від того, в якій зоні знаходиться Дніпро. Зараз місто в зеленій зоні. Ситуація може змінюватися. Але щоб це так і залишилося, і всі студенти пішли на навчання у вересні, потрібно лише дотримуватися карантинних заходів та берегти себе.

 

https://www.otv.ua/GSiFoUsjO4A

Поширити:
13 Серпня, 2020