Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Вже втретє!

У Дніпрі пройшов обласний фестиваль талантів

Писанки, вишивка, танці та співи. У Дніпрі пройшов третій обласний фестиваль талантів. Нагородження найталановитіших мешканців області відбулося 14 серпня. Щороку захід проводять за ініціативою Дніпропетровської обласної ради та громадської організації “Жінки плюс”. 

Зазвичай, конкурс проходить у травні-червні. Цьогоріч, через карантин, подія відбулся у серпні з дотриманням усіх санітарних норм та дистанції. 

Цьогоріч бажаючих продемонструвати свої вміння було більше півтори сотні. Конкурс розділили на дві частини: дистанційне голосування – мешканці об’єднаних територіальних громад самі обирали кращі колективи у режимі онлайн. Та, безпосередньо, фінал. Сюди потрапили кращі з кращих. Серед них переможців обирала спеціальна комісія за чотирма напрямами: “Творчий”, “Спадщина”, “Кулінарний” та “Лайфхакер”.

Загалом обрали 10 переможців. Один у напрямку “Лайфхакер” та по три в інших. 

Альона та Ренат представляли селище Перевизькі Хутори. Вони взяли участь в такому конкурсі вперше та потрапили до фіналу. Альона – майстриня ляльок-мотанок. Ренат займається розписом писанок. Учасники розповідають: за голосуванням спостерігали увесь час та дуже хвилювалися. А про власну творчість говорять, як про звичайну справу для душі, яка приносить задоволення.

Вміння талановитого Рената вразили зацікавлених конкурсом. Хлопець набрав найбільшу кількість голосів під час онлайн голосування та виборов перше місце у напрямку “Спадщина”.

А це Ірина – керівниця колективу “Калинонька”. Вони приїхали на конкурс із села Чистопіль. І також дебютантки. Раніше виступали тільки для односельчан. В цьому році вирішили представити свій край на обласному рівні. Спроба виявилася успішною. Бо колектив “Калинонька” зайняв третє місце у напрямку “Творчий”.

Загалом взяли участь в обласному конкурсі талантів 47 ОТГ. Переможці отримали цінні призи та безмежний заряд позитиву.

Поширити:
14 Серпня, 2020