Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Політ над Дніпром

У музеї “Машина часу” з'явилася 3д-кабінка канатної дороги

“Люди будуть літати над Дніпром”. Так колись сказав архітектор канатної дороги у Дніпрі Едуард Чубаров. Завершила канатка свою роботу у 2008 році. Та активісти не дали історії піти у небуття. В одній з кабінок вони зробили 3д-подорож над Дніпром. Презентували її у музеї “Машини часу”. 

Виникла така ідея раптово. Все розпочалося з того, що директор музею у соцмережах побачив роботи відомого блогера Артема Костюка. І відразу у голові промайнула думка про те, що непогано було б щось створити і для людей. Так як Михайло захоплюється історією минулого століття, згадав і про канатну дорогу. Познайомилися в соцмережах та почали роботу. 

Спочатку задум був поновити віртуально весь маршрут канатної дороги. Але, через зарості на тих місцях, довелося трішки змінити шлях мандрівки. Щоб віртуально відчути себе на канатці, спочатку потрібно вставити телефон у віртуальні окуляри. І потім вже одягає. 

 Та вже потім він вирушає у подорож над Дніпром. Вітерець та відчутні колихання не залишать нікого байдужим. І дозволять згадати минуле, а особливо, старшому поколінню – свої молоді роки. 

 

https://www.otv.ua/HRfpx7bTqNU

Поширити:
11 Вересня, 2020