Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Понад 10 тисяч людей

На Дніпропетровщині триває п'ятий етап вакцинації від коронавірусу

На Дніпропетровщині триває 5-ий етап вакцинації від ковід-19. Щодня у регіоні вакцинуються більше 10-ти тисяч людей. Безкоштовне щеплення може отримати кожен. І, навіть, у порядку живої черги. Записуватися через застосунок “Дію” чи у сімейного лікаря – необов’язково. 

Також в області відкриваються масові центри вакцинації. Один з таких закладів з’явився у Синельниківській громаді. За словами директорка Синельниківського центру первинної меддопомоги Олени Сачко, для того, щоб отримати щеплення від коронавірусу, мешканцям громади не потрібно витрачати свої кошти, аби приїхати до центру. Спеціальний автобус привозитиме бажаючих з різних віддалених сіл. 

Перший заступник голови Дніпропетровської ОДА впевнений, чим більше людей вакцинуються, тим швидше виробиться колективний імунітет від цієї страшної хвороби. 

Якщо мешканці не мають можливості відвідати пункти щеплень, то отримати вакцину бажаючі зможуть і вдома. Куди виїжджають мобільні бригади. 

Нагадаємо, в області загалом працюють 30 центрів масової вакцинації. Там щепилися понад 420 тисяч мешканців Дніпропетровщини. Із них двома дозами – майже 160 тисяч.  

Поширити:
3 Серпня, 2021