Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Нехтування безпекою

У Дніпрі рятували будинок в Індустріальному районі

Вогнеборці продовжують рятувати громадян та їх помешкання. Через необачність страждають інші. У зв’язку з чим, кількість жертв може зрости до незліченної кількості. А все тому, що люди в регіоні продовжують нехтувати правилами пожежної безпеки. Рятувальники вкотре закликають мешканців регіону відноситися до цього серйозно задля свого спокою. 

Так, небайдужі звернулися до Служби порятунку “101” з повідомленням, що будинок, розташований на вулиці Горіхова у садовому товаристві “Золотий Пармен” Індустріального району міста Дніпро палає. За викликом негайно вирушили чергові відділення 18 державної пожежно-

рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області. 

Житловий будинок повністю охоплений полум’ям почали гасити. Бо існувала загроза перекидання вогню на сусідню оселю. Додатково, за викликом керівника пожежі, було направлено ще  1 автоцистерну.

Вогонь знищив дах будинку, перекриття та домашнє майно на загальній площі 100 кв. м. Пожежу вдалося ліквідувати за 25 хвилин. 

О 20:38 вогонь локалізовано та о 21:03 ліквідовано. До гасіння пожежі залучено 9 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки. 

Поширити:
13 Грудня, 2021