Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Новий рік без боргів

Мешканцям області нагадали про сплату комунальних послуг

Мешканці Дніпропетровщини сплачують рахунки за електроенергію щомісяця до 20 числа. У разі відсутності коштів може накопичуватися заборгованість. А у подальшому це призведе до збільшення витрат на світло. Бо ж доведеться віддавати гроші одразу за кілька місяців. Якщо борги люди не хочуть погашати, то електропостачальник звернеться до суду з позовом про примусове стягнення заборгованості. Або ж ініціювати відключення світла.

Регіон знаходиться у жовтій зоні епідемічної небезпеки. І якщо мешканці не платять борги, то електропостачання може бути припинене. Щоб у Новий рік увійти без таких проблем, варто перевірити свої рахунки та повністю розрахуватися за електроенергію. Це можна зробити і без відвідування банківських установ. А саме, в особистому кабінеті, за допомогою чат-бота електропостачальника або ж через інтернет-банкінги чи платіжні системи. 

Дистанційні оплати є зручними та доступними. І кожен клієнт може скористатися ними, а також допомогти з оплатою менш досвідченим інтернет-користувачам.  І тоді новий 2022 рік мешканці регіону розпочнуть без зайвих клопотів та боргів. 

 

Поширити:
20 Грудня, 2021