Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Знущання над людьми

У Дніпрі комунальники руйнують майно містян

Приїхали нишком та влаштували свавілля. Дніпровська міська рада вирішила позбутися від майна людей, нажитого не за один рік, шляхом демонтажу. Так, гаражний кооператив на вулиці Янтарній, 40 постраждав від рук комунальників, які у супроводі “Муніципальної варти” знищували гаражі власників.  І серед білого дня люди вийшли захищати своє.

На всі необхідні документи, що представив голова гаражного кооперативу, представники міськради не реагували. Люди у розпачі, адже будували все з нуля. 

Люди намагалися дізнатися у чому причина демонтажу та чи є офіційне підтвердження діям Дніпровської міської ради, та все марно.

Представники Дніпровської міської ради ухилялися від надання відповідей. І навіть, не дозволяли голові гаражного кооперативу поговорити з КП “Благоустрій міста”. Та зрештою люди таки добилися  і їм повідомили, що виконують рішення виконкому по вулиці Підгороднянській, 1. Та до чого тут Янтарна, 40? Теж поставили питання. Люди відповіді не отримали. За те одержали чергові поранення від КП “Муніципальна варта”. 

Одному з чоловіків співробітник КП “Муніципальна варта” бризнув в очі газовим балончиком. Постраждалий говорить, ніколи не думав, що за своє майно, його ж і будуть бити. 

Власники гаражів намагалися з’ясувати всі причини та марно.

Наша знімальна група вирішила дізнатися, безпосередньо, у КП “Благоустрій міста”, яка ситуація склалася. 

Та інспектор, саме так його назвали бійці КП “Муніципальна варта”, почав ховатися від нас та наших запитань (ПЕРЕБИВКИ 00004,00005, 00006). Чомусь мовчазність та ігнорування стали останнім часом одними з пріорітетів у роботі Дніпровської міської ради. Тим часом, зачекали слідчо-оперативну групу, яку викликали власники гаражів. 

При спілкуванні поліціянтів с КП “Благоустрій міста” виявилося, що кооператив має інше територіальне розміщення. І за документами, яку представили представники  дійсно гаражний кооператив знаходиться на Підгороднянській вулиці, на місці забудови. Власники у шоці, адже офіційно юридично затверджена адреса – Янтарна, 40. Особисте майно громадян, яке абсолютно є законним та приватизованим. До того ж, кооператив зареєстрований як юридична особа. І сплачує всі необхідні податки. 

Правоохоронні органи склали протокол і на цьому закінчилося. У той час обурення людей зросло в рази. І підмога не забарилася. Ще приїхала автівка з бійцями з КП “МУніципальна варта”. І вони відразу почали одягати бронежилети.

Крім того, невідомі люди без розпізнавальних знаків у балаклавах чекали поруч у мікроавтобусі. ПЕРЕБИВКА 00043. Що це? Війна проти народу? Покращення від Бориса Філатова? 

Дніпровська міська рада пообіцяла  поки не чіпати гаражі, власники яких уклали договір з ними. ТА це – ПОКИ. Що буде далі – невідомо? Люди доводитимуть свої права вже у суді та боротимуться за своє майно.  Про хід подій ми повідомимо Вам пізніше, не перемикайте. 

Поширити:
18 Січня, 2022