Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Відновлення мистецтва

Театри Дніпропетровщини виходять з карантину

Обласні театри Дніпропетровщини відновлюють роботу після карантину. Вистави розпочнуться цього місяця. Проходитимуть вони із дотриманням усіх карантинних обмежень, повідомили в управлінні культури, національностей і релігій Дніпропетровської облдержадміністрації.

Нагадаємо, в регіоні продовжує діяти адаптивний карантин, тому вистави та концерти проходитимуть з урахуванням цих правил. Зокрема, це стосується заповнення залів – не більше однієї людини на 5 квадратних метрів. Наприклад, у залі Дніпропетровського академічного театру опери та балету одночасно можуть знаходитися 157 відвідувачів. У Дніпровському академічному театрі драми та комедії – 96, в академічному обласному українському молодіжному театрі – 34.

У великому залі філармонії імені Леоніда Когана заповнюватимуть 210 місць, у малому – 64. Максимальна кількість слухачів в Будинку органної та камерної музики – 61.

Та, незважаючи на такі обмеження, працівники культури не засмучуються. Адже для творчої людини потрібно не тільки дарувати емоції, а й отримувати їх взамін, що майже неможливо зробити у режимі “онлайн”. 

 

https://www.otv.ua/Dndx0tpAIno

Поширити:
15 Червня, 2020